بررسی بیماری های اسکلتی-عضلانی از نظر طب کار(9)

تگ: طب کار،بهداشت حرفه ای،معاینات بدو استخدام،سم پاشی،آزمایشگاه معتمد،محیط زیست،آزمایش آب،تائیدیه ارت،تائیدیه دیگ،تائیدیه جرثقیل،سنجش گازهای خروجی دودکش،مشاوره و ایزو

 16 خرداد 1398

بررسی بیماری های اسکلتی-عضلانی از نظر طب کار(9)

براساس مطالبات گفته شده در مقاله های قبل راجع به بررسی های کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای در زمینه کاهش ناراحتی های اسکلتی-عضلانی  و هم چنین این که باید از چه نوع صندلی هایی برای کاهش درد کارمندانی که نوع کار آن ها ایستاده می باشد، استفاده شود برای شما عزیزان صحبت کردیم که در ادامه با مطالب جدید در همین خصوص همراه شما خواهیم بود.

از دیگر ویژگی های صندلی هایی که به منظور کاهش درد اسکلتی –عضلانی استفاده می شود این است که:

  •  صندلی باید قابلیت چرخیدن روی محور نگه دارنده را داشته باشد
  • کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای به منظور جلوگیری از احتمال افتادن، به این نتیجه رسیدند که صندلی مخصوص باید دارای پنج چرخ باشد و نوع چرخ ها بستگی به جنس کف زمین دارد. به عنوان مثال کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای گفتند که از چرخ های سخت برای سطح فرش شده استفاده شود، از چرخ های نرم برای چوب سخت یا زمانی که اززیر انداز صندلی استفاده می کنید، استفاده کنید.
  • کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای هم چنین به این نکته پی بردند که باید از صندلی هایی که میزان نیرویی که در اثر تکیه دادن افراد با وزن ها و قدرت های مختلف وارد می شود را کنترل می کند، استفاده شود. کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای بعد از انجام بررسی های بسیار به این نتیجه رسیدند که این حالت نیز اجازه می دهد که کاربر برروی صندلی به طور آزادانه تکان بخورد، تغییر مکان دهد، بدون این که ساختار اصلی آرگونومیکی آن را مختل  کند.
  • کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای براساس آزمایشات و نتایج های خود اعلام کردند که، زیر پایی به عنوان   یکی ازالمان های مرتبط با صندلی می تواند شرایط مناسبی را برای عضلات اندام تحتانی ایجاد نماید. اگر زانوهای فرد بالاتر یا پایین تر از ارتفاع کفل قرار بگیرد فشار بر پا و کفل وارد می شود. بنابراین در یک تعدادی از موارد یک زیرپایی به منظور حفظ کردن ران های فرد به صورت موازی با سطح زمین، در حالی که در همان زمان پاها حمایت می شوند مورد نیاز می باشد. به گفته کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای، یک موقعیت مناسب جریان خون به قسمت پایینی ساق پا را بهبود می بخشد و کمک به کاهش خستگی می کند. هرزیرپایی باید حداقل پنج سانتی متر ارتفاع، عرض 40 سانتی متر و شیبی حدود 15 درجه را داشته باشد.

کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای، به این نتیجه رسیدند که با تعمیرات سریع و به موقع وسایل و رفع نقاط فشارهای موضعی روی بخش های مختلف دست ها از جمله فعالیت های موثر تیم آرگونومی به منظور اصلاح بهنگام شرایط ایستگاه های کار محسوب می شود که باید بدان توجه نمود.

در ادامه با مطالب جدیدتر همراه شما عزیزان خواهیم بود.

مطالب مرتبط

بیشتر از وبلاگ زیصا بخوانید