بررسی بیماری های روده در کارکنان پتروشیمی از دیدگاه طب کار(1)

تگ: طب کار،بهداشت حرفه ای،معاینات بدو استخدام،سم پاشی،آزمایشگاه معتمد،محیط زیست،آزمایش آب،تائیدیه ارت،تائیدیه دیگ،تائیدیه جرثقیل،سنجش گازهای خروجی دودکش،مشاوره و ایزو

 07 اردیبهشت 1398

بررسی بیماری های روده در کارکنان پتروشیمی از دیدگاه طب کار(1)

 

در این مقاله پیرو مقالات قبل که در مورد تحقیقات و بررسی های طب کار برروی شغل های مختلف مطالبی را گردآوری کرده و دراختیار شما عزیزان قرار دادیم، می خواهیم راجع به بیماری میکروبوتاسیون روده و آزمایشات و بررسی هایی که کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای روی این بیماری انجام داده اند صحبت کنیم.

طبق تحقیقات کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای، بیماری سیلیکوزیس ناشی از قرار گرفتن در معرض سیلیکا و هم چنین در معرض گرد و غبار بودن است که یک بیماری شغلی جهانی است که با تغییرات شدید آسیب میکروبیولوژیک روده در فیبروز پیشرفت ریه دیده می شود.

هدف کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای، کشف ویژگی های میکروب بیوتین روده در سیلیکوزیس در مراحل اولیه است که وارد روده می شود و هم چنین نوع عملکرد این میکروب بر فیبروز ریوی است. کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای آزمایشی مبنی بر بررسی عملکرد این میکروب طراحی کردند. کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای از18 بیمار و 18 نفر افراد سالم ترکیبات میکروبی روده با استفاده از تکنولوژی Firmicutes نمونه های مدفوع گرفتند.   کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای از این آزمایش نتیجه گرفتند که افراد بیمار در مقایسه با افراد سالم، توالی ژنی S rRNA در آن ها کمتر بوده ر نتیجه به بیماری سیلیکوزیس دچار می شوند.

براساس یافته های کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای بیماری سیلیکوزیس یک اختلال فیبروتیک پیشرونده شغلی ناشی از تزریق دی اکسید سیلیکون یا سیلیکا آزاد می باشد. برطبق آمار به دست آمده از کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای این اختلال و بیماری معمولا برای افرادی که در بسیاری از صنایع شیمیایی و فیزیکی مانند صنایع نفت و فولاد مشغول به کار هستند رخ می دهد.

براساس آماری که کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای از درصد استفاده از سیلیکوز در کشورهای مختلف به دست آورده اند، به این موضوع پی بردند که در کشورهایی مانند هند درصد استفاده از سیلیکوز در صنایع پتروشیمی و فولاد چیزی حدود 35 درصد تا 65 درصد و در کشوری مانند چین در حدود 600000 مورد سیلکوز را تخمین زده اند. کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای به این نکته پی بردند که در کشورهای در حال توسعه میزان استفاده از سیلیکوز بیشتر از سایر کشورها است، این کشور ها بیشتر در معرض خطر بیماری سیلیکوزیس که باعث آسیب به بافت های ریه می شود، هستند. کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای برای تکمیل آزمایشات خود و این که درصد استفاده از سیلیکوز در کدام کشور ها بیشتر است به کشور های مختلف در نقاط مختلف جهان رفته از جمله این کشورها انگلیس بود. کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای به این نتیجه رسیدند که در بریتانیا بیش از 600000  کارگر در معرض سیلیکوز قرار دارند و مرگ و میر مربوط به بیماری ناشی از استفاده از سیلیکوز هرساله اتفاق می افتد.

در ادامه با مطالب جدیدی در اخیتار شما خواهیم بود.

مطالب مرتبط

بیشتر از وبلاگ زیصا بخوانید