بررسی محیط کار کارکنان بازیافت زباله های الکتریکی(1)

تگ: طب کار،بهداشت حرفه ای،معاینات بدو استخدام،سم پاشی،آزمایشگاه معتمد،محیط زیست،آزمایش آب،تائیدیه ارت،تائیدیه دیگ،تائیدیه جرثقیل،سنجش گازهای خروجی دودکش،مشاوره و ایزو

 01 فروردین 1398

بررسی محیط کار کارکنان بازیافت زباله های الکتریکی(1)

در مقالات قبل تر در مورد بررسی محیط کار افسران پلیس و پرستاران بخش دیالیز از نظر کار شناسان طب کار و بهداشت حرفه ای مطالبی را گردآوری کردیم و در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. در این مقاله در مورد بررسی های کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای برروی بخش کارکنان بازیافت الکترونیکی در کشورهای کم درآمد یا کشور های با درآمد متوسط مطالبی را در اختیار شما قر دهیم.

طبق مطالعات کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای، به این نتیجه رسیده اند که کارکنان بازیافت الکترونیکی زباله به علت ماهیت کارشان در محل های غیررسمی زباله های الکترونیکی، در معرض صدمات و آسیب های ناشی از شغل خود هستند.

با این وجود کاشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای، تحقیقات محدودی بر روی عوامل ناشی از این شغل مانند، استرس، سروصدا، آسیب های شغلی و خطرات بهداشتی مرتبط با این شغل انجام داده اند که طبق این تحقیقات، قرار گرفتن در معرض سر و صدا، تماس مستقیم با زباله ها که این به خودی خود می تواند موجب بیماری های پوستی در میان کارکنان بازیافت بشود و سایر آسیب های شغلی در بین این کارکنان زیاد است.

زباله های الکترونیکی شامل، تلفن های همراه، لوازم خانگی، کامپیوتر ها و... می باشد وبازیافت الکترونیکی این زباله ها شامل نجات این اقلام برای تعمیر و یا استخراج فلزات و اجزایی که قابل مصرف دوباره می باشند هستند. طبق بررسی ها و آمار های کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای نشان داده شده است که درسال 2016، 44.7 میلیون تن زباله الکتریکی در سراسر جهان تولید شده است و انتظار می رود که تا سال 2021 این آمار به 55.5 میلیون تن در جهان برسد.

با توجه به این که امروزه عصر ارتباطات و فناوری می باشد، و مردم روز به روز به دنبال اختراع های الکترونیکی جدیدی هستند و این که با روی کار آمدن هر نسل جدید الکترونیکی، تقاضا برای آخرین نسل الکترونیکی کاهش پیدامی کند و در نهایت به حذف آن منجر می شود، کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای به این نتیجه رسیده اند که مقدار اختراع های الکترونیکی که در طول زمان ایجاد می شود، افزایش چشم گیری را به دنبال خواهد داشت.

طبق تحقیقات کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای، کشورهای با درآمد بالا که هزینه های بازیافت و دفع زباله های الکترونیکی در آن هازیاد است، این زباله های بازیافتی را به کشور های با درآمد کم صادر می کنند.

براساس آماری که کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای داشته اند، در سال 1989 یک کنوانسیون برای جلوگیری از حمل و نقل بین زباله های خطرناک در نظر گرفته شد، اما بعضی از کشورهای با درآمد بالا مانند ایالات متحده آمریکا با این کنوانسیون موافقت نکردند و همچنان به صادرات تجهیزات الکترونیکی استفاده شده، منسوخ و اغلب ناپایدار به عنوان کمک های مالی به کشورهای کم درآمد مانند آفریقا و آسیا، جایی که توسط کارگران غیر رسمی جمع آوری می شوند، ادامه می دهند.

این طرح بازیافت غیررسمی فرصت های اقتصادی مهمی را برای کارگران و جوامع فقیر مهیا می کند. طبق بررسی های کارشناسان طب کار و بهداشت حرفه ای، کارگران بخش بازیافت های الکترونیکی مواد اولیه باارزش از مواد زاید الکترونیکی را بازسازی می کنند و مانع از به هدر رفتن مواد دورافتاده الکترونیکی می شوند اما جدا از مزیت های بازیافت های الکترونیکی، ممکن است به خطرات شغلی ناخوشایند منجر شود. در مقاله بعدی با ادامه این مطلب در خدمت شما هستیم.

مطالب مرتبط

بیشتر از وبلاگ زیصا بخوانید